V únoru jsou zde další novinky, díky kterým do systému FLOWii přibudou další funkcionality. Ty Vám opět pomohou zefektivnit práci.

Přehledně se na novinky podívejte v našem videu, kde Vám ukážeme, jak na to.

Návaznost úkolů i mimo zakázku

V rámci zakázky je již dlouho ve FLOWii možné navázat úkoly tak, že při dokončení jednoho úkolu se automaticky spustí navázaný úkol. Nyní máte tuto možnost pro jakékoliv nezávislé úkoly, i když nejsou v zakázce.

Jako příklad uvádíme dvě nezávislé úlohy – Návrh exteriérového osvětlení a Vystavení faktury. První má na starost Patrik, druhý Kamil. Jakmile Patrik dokončí návrh a označí úkol jako dokončený, Kamilovi se spustí úkol na vystavení faktury a přijde mu také notifikace.

Navázání provedete v úkolu kliknutím na ikonu lupy v poli „Úkol čeká na“ a následný výběr příslušného úkolu.

Nový sloupec v exportu dokladů

V modulu Fakturace při exportu dokladů máte nyní nově k dispozici také sloupec s názvem Účet. Zde se zobrazí číslo účtu a kód banky.

 

Filtr dokladů podle typu zakázky

V modulu Fakturace můžete nově filtrovat doklady podle typu a podtypu zakázky. Filtr si přidejte přes odkaz Přizpůsobit filtry.

Stav aplikace FLOWii

Na stránce flowii.com najdete v horní liště FLOWii status. Pokud je ikona zelená, všechny funkce systému v pořádku fungují. Pokud některá služba nefunguje, ikona bude červená.

 

API na docházkový systém

API dokumentace systému FLOWii nově obsahuje i možnost přidání události do docházky (příchod, odchod, oběd atd.) Více informací najdete zde:

https://flowiiapi.docs.apiary.io/#reference/attendance

Novinky Únor 2022 - video

 

Stanislav Jarolímek
Email: stanislav@leadmachine.cz