Efektivní práce je důležitým stavebním kamenem každého úspěšného managementu. Efektivitu si lze představit jako množství dokončených úkolů v poměru k odpracovanému času. Máte-li pocit, že nestíháte, nemáte ve své práci pořádek a ztrácíte přehled ve svých úkolech. Je dost možné, že potřebujete nastavit pro svou práci nový systém. Správné nastavení poznáte jednoduše tak, že vám odpadne nejen stres z rozdělaných úkolů, ale také snáz dosáhnete požadovaného řešení. 

Podpořte efektivitu práce plánováním

Efektivní práce vyžaduje nutnou dávku přípravy. Pokud jde o plánování pracovního dne, neměl by chybět vzorně vyplněný kalendář. Tím, že zapojíte do své denní rutiny zaznamenání důležitých termínů, získáte přehled o času, který jednotlivým úkolům věnujete. Na základě těchto údajů se vám snadněji vyhodnocuje čas vaší práce na konkrétním projektu.

Rozdělujte komplexnější projekty na menší úkoly

Čeká vás dlouhodobá práce na jednom konkrétním projektu? Pro efektivnější zvládnutí dlouhodobých projektů je dobré jejich rozdělení. Tím, že si svůj velký projekt rozdělíte na dílčí části, získáte nejen vnitřní klid, ale i práce na projektu bude mnohem efektivnější.

Corpis Maps - když dokážete informaci vizualizovat, tak zvyšujete efektivitu

Vše na jednom místě – Corpis Maps

Nejjednodušším způsobem, jak podpořit efektivitu práce, je mít vše na jednom místě. Pokud dáváte přednost aplikacím nebo jiným online nástrojům, vyzkoušejte aplikaci Corpis Maps, která poskytuje rychlý a přesný pohled na vaše obchodní data. 

Obchodní ředitelé získají díky aplikaci Corpis Maps přehlednou analýzu o obchodních úspěších svých obchodníků. Analýzu vytvoří na tři kliky a oproti hledání výsledků v klasické excelové tabulce mohou ušetřit i hodinu času. V případě, že je čeká porada se širším vedením, lze si z aplikace Corpis Maps stáhnout materiály pro přehlednou prezentaci.  

Analytické obchodní mapy pro prodej zboží

Obchodníci v terénu mohou aplikaci Corpis Maps využívat i ve svém telefonu. Jednoduše získají přehled o svém pracovním dni a díky možnosti navigace jsou ihned připraveni na cestu. Po skončení obchodní schůzky zadají do aplikace zpětnou vazbu a případně i další poznámky.

Corpis Maps - zobrazení mapy přes mobil Corpis Maps - editace dat v mapě přes mobil

Zpětná vazba a poznámky se automaticky synchronizují a jsou k zobrazení obchodnímu řediteli. Tímto způsobem zobrazení dat na jednom místě je efektivita práce zaručena.

Tereza Drbohlavová
email: tereza@leadmachine.cz